Bevezető

Kérjük a foglalni vagy ajánlatot kérni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (név, lakcím, telefonszám és e-mail cím) helyes megadására!

A Misleny Home Panzió jogosult az ajánlattételhez, vagy foglalás rögzítéshez, hogy bekérje a vendégektől a szállást foglalni kívánó összes személy adatát (név, születési hely és idő, személyi igazolvány szám vagy útlevél szám.)

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Visszaélések elkerülése végett, amennyiben a vendég az ajánlatkérésben vagy foglalásban nem adja meg az összes kért adatot, vagy az előzetesen az ajánlatkérésnél, foglalásnál megadott személyek adatai nem egyeznek meg a szállodába bejelentkezni kívánó személy(ek) adataival, vagy a megadott telefonszámon, ill. e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és
így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére, a Misleny Home Panzió fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik.

Érkezés, távozás

A szobák az érkezés napján 14 órától foglalhatók el.
A szobákat az utazás napján 10 óráig kérjük elhagyni.

Foglalás, előleg

Csoportos szobafoglalás esetén kérjük mindenképpen vegye fel a kapcsolatot recepciónkkal a +36 70 437 9024-es telefonszámon, vagy az info@mislenyhome.hu e-mail címen.

Csoportos foglalásnál 50% előleget kérünk.
A foglalás akkor válik érvényessé, ha az előleget a panziónk megkapja.

Foglalási előlegét a 10300002-10599261-49020019 bankszámlaszámra kérjük átutalni.
A közleményben feltétlenül tüntesse fel a foglalásra szóló dátumot.

Foglalás és ajánlatkérés formája

Lemondási feltételek